BRITSKÁ JAZZ-HIPHOPOVÁ KAPELA ROZOZVUČÍ TRNAVSKÉ NÁDVORIE

V piatok 30. augusta sa na Nádvorí – v priestore súčasnej kultúry predstaví koncertná zostava The Herbaliser Band. Poslucháči tak dostanú príležitosť vypočuť si naživo jedinečné spojenie jazzu, soulu, bluesu a hip hopu.

 

The Herbaliser Band, známy pre svoju fúziu jazzu, soulu, bluesu a hip hopu, ktorá spadá pod žáner trip hop, odohrá svoje predstavenie v posledný augustový piatok o 20:00 h pod platanmi na Nádvorí – v priestore súčasnej kultúry.

„Trnava a jej podujatia vytvorili kultúrne centrum, ktoré dokáže prilákať umelcov svetového formátu. Produkcia The Herbaliser Band, v ktorej pokračuje DJ Ollie Teeba ako člen pôvodnej dvojice, zahŕňa trúbky, saxofóny, klávesy, bicie a perkusie. Prináša jedinečný zážitok, pričom ich hudba už dávno patrí k charakteristickým znakom britskej undergroundovej scény,“ uviedol Dušan Jančo, riaditeľ Nádvoria.

Pre návštevníkov bude k dispozícii aj občerstvenie, o ktoré sa postará Bistro Akademia. Organizátori zároveň oznamujú, že koncert sa uskutoční aj v prípade nepriaznivého počasia, a v takom prípade žiadajú návštevníkov, aby si priniesli pršiplášte.

Viac informácií o koncerte nájdete na stránke: https://nadvorie.com/program/the-herbaliser-nadvorie-koncert/. Vstupenky v prvej vlne sú v predaji za 25 eur, druhá vlna bude za 30 eur a lístky na mieste kúpite za 35 eur.

Zdroj: Róbert L.
Foto: Nádvorie